dimarts, d’octubre 27, 2009

Sodomia (avui tocarem... III)



La sodomia és definida al DLC com:

sodomia

1 f. [MD] [LC] Coit anal.
2 f. [LC] [MD] [PS] Homosexualitat masculina.

2 [MD] coit anal Coit realitzat mitjançant la introducció del penis dins l’anus.

La sodomia avui en dia és delicte en moltes societats -fins i tot en molts llocs (mal)anomenats "occidentals/avançats". El "pecado nefando" de l'edad mitjana -o els coits contranatura- encara són mal vistos per gran part de la societat. No cal parlar sols de qui considera que qualsevulla relació sexual sense intenció reproductiva és pecat -hi ha estultícia contra la que no es pot lluitar-; però encara hi ha qui creu que hi ha coses que no són naturals. Naturals? Que potser no és producte de la natura això que passa? Perquè si hi ha qui ho dubta, l'homosexualitat no és un producte únicament humà. Maleïts humans, sempre tan egocèntrics!

A més, les relacions sexuals per via anal, de les que avui farem un comentari, no són únicament per a relacions homosexuals, per sort! Punt primer, i possiblement el més important, les relacions sexuals van molt més enllà del coit!!! Poder gaudir d'una llarga estona dels anomenats "preliminars" (supravalorats? en absolut! gaudir de les carícies, les llepades, els jocs etc...) per poder passar a una bona estona de jocs en diferents possicions fins poder arribar a l'orgasme molt de temps després dels 15 minuts que diuen que dura de mitja una relació sexual completa!!! [Això és vergonyòs...]

Bé, tornem a la temàtica que fugim d'estudi...

Déiem que les relacions sexuals van més enllà, molt més enllà de la introducció del penis a la vagina, o en aquest cas anus, de la dona (o d'un altre home en cas d'homosexualitat; però degut a les meves pròpies fílies -tot i que molta gent s'ha dedicat a dubtar durant molt de temps- em centraré en la vessant heterosexual). A més qui ha provat i gaudit de l'experiència sap que és una zona extremadament ben irrigada i plena de terminacions nervioses fent que pugui originar, quan les coses estan ben fetes, un gaudi ingent. Qui més qui menys reconeix l'atracció o admiració per les figures "calipígies" (de maques natges). Existeix una teoria científica (a la que se lipot donar més o menys credibilitat -crec que està molt poc acceptada i l'esmento a tall anecdòtic) que creu que el desenvolupament de la forma de les mames femenines -les anomeno així perquè no oblidem que som mamífers- estaria relacionada amb la nostra postura erguida com a element d'atracció sexual per a una postura sexual "frontal", fent recordar que les natges que queden exposades durant la postura de "monta trasera" més extesa entre els animals. A més, moltes persones, tant dones com homes reconeixen el plaer que senten en la postura del "gosset", entre d'altres coses per la resta de coses que permet fer.

Si preguntem en un col·lectiu de persones més o menys avingudes, pel fet que sigui un grup fàcilment homogeni, al respecte de les relacions sexuals anals, veurem que no són gaire exteses. Potser perquè encara és bastant tabú; i també perquè hi ha coses que hom no vol fer amb qualsevol. Ara bé, per què no si ja has gaudit de l'experiència? Mentre que molts homes ho poden veure com una possició de "dominació" o fins i tot degradant. Hi ha qui pensa, espero i vull pensar que cada vegada són menys, que això són coses que no faries a la teva esposa però que sí pots fer en relacions fora del matrimoni (sic). Cal trencar amb aquestes barreres i pensar que és una forma més, i molt gran de donar i obtenir plaer. Les accions ben fetes són perfectes. És lògic acceptar que segons quines coses es poden voler experimentar, mica en mica, no és un procés com per entrar de cop i sense miraments, amb una persona determinada. Ara, com tot, cal que sigui una decissió de consens. Però us animo a fer-ho.

A més en les relacions sexuals anals heterosexuals gaudeixen els quatre. Els 4? Sí, els quatre: ell "donant", ella "rebent" i ella "donant" i ell "rebent". Perquè més enllà de la introducció del penis a l'anus, cal que pensem que el joc anal dóna per moltes "trapelleries": tenim la llengua, els dits i les joguines que la imaginació ens concedeixi. Podem pensar que ens estem entregant totalment a la nostra parella, ja que no la veiem, és a la nostra esquena -però podem fer-ho com si estiguem jugant amb els ulls embenats-. Cal que amb molta cura ens deixem seduir i que mica en mica les flors vagin florint i els fruits madurin per permetre un joc plaent.

Abandonem, definitivament, la hipocresia de les mentalitats tancades i represores i deixem-nos emportar per la saviesa del fruir.

El nostre cos és per poder viure la vida, i la vida cal viure plenament: estimem i deixem-nos estimar... i gaudim plegats.

imatge: Dibujo de El Bosco, alegórico de la sodomía, representada por el hombre que exhibe sus nalgas, mientras expulsa pájaros por su ano. Un bufón le golpea con un instrumento musical, simbolo de la lujuria. (Galeria Albertina, Viena) segons aquí

1 comentari:

  1. Estic totalment d'acord amb tu i és més, afegira un comentari potser impertinent: aquells que se n'amaguen, que no volen fer-ho perquè és antinatural(anti què!!!?? no hi ha cosa que em faci més ràbia), etc etc... no saben el que es perden!!!!!



    :)

    ResponElimina

Dades personals

La meva foto
Bangor, Gwyned / Cymru, United Kingdom
mai m'ha agradat parlar de mi mateix, així que millor visiteu aquesta "definició"