divendres, d’agost 16, 2013

Velada inoblidable (relat eròtic)

Ara fa uns dies un bon vell company em comentà que JugetitosSex, una pàgina de joguines eròtiques online, havia decidit convocar un concurs de relats eròtics. Ell hi participava i em convida a fer-ho. Només rebre el guant del repte alguna idea ja va brollar dins el meu cap, però, aquestes, quan havien de prendre cos negre sobre blanc no acabaven de quallar, més aviat per un excés d'extensió. I a més a més, per a complicar-ho més, el relat que més em trempava (mai millor dit, oi?) per enviar no acabava de trobar la forma. De fet, ara en tinc unes tres versions possibles del relat, però una d'elles, potser la més fàcil i la menys extensa és la que he acabat presentant. A més a més, últimament em costa escriure en castellà; o, millor dit, la meva llengua d'expressió literària és quasi exclusivament el català, fet que afegia la feina d'escriure el relat i traduir-lo. Bé, sigui com vulgui, al final, vàrem aconseguir enviar un text.

D'aquest us faig a mans l'inici en la versió original a continuació, però el relat sencer, traduït el trobareu seguint l'enllaç a continuació. El segon enllaç és la pàgina on el podeu votar (espero que ho cregueu oportú). Cal haver fet m'agrada a la pàgina de facebook de juguetitossex.

Gaudiu!              Aquella havia d’ésser una vetllada inoblidable. Seria la nit que sempre havia somniat, el delit esdevenint realitat corporificada. Arran d’aquella nit la història seria una altra. El so de la porta obrint-se indicava que la funció havia d’iniciar-se, era el teló aixecant-se per permetre la consecució dels anhels.

         Helena caminà amb la seva desimboltura quasi ingràvida fins arribar al menjador on es trobà la perfecta taula parada per al més romàntic dels sopars. Es quedà totalment astorada, com si presenciés una aparició mariana; no sabia pas com ni per què podia haver-se produït tal generació espontània. La seva vista panteixava arreu com un espia enmig d’una negra nit i podia haver-se imaginat com un peix boquejant fora de l’aigua.
L'enllaç al relat íntegre: http://www.juguetitossex.es/blog/item/129-velada-inolvidable

L'enllaç a les pàgines de votació: https://apps.facebook.com/138147962901963/gzmjd
2 comentaris:

 1. Un humà i una màquina. Quines coses més estranyes... t'imagines? Bé, potser no és gaire estrany tal i com està evolucionant la nostra societat amb la tecnologia: hi ha persones que no poden viure sense el seu mòbil, per exemple, temps al temps. Qui sap si tot arribarà.

  ResponElimina
  Respostes
  1. La imaginació pot desbordar-se al seu propi albir i antull... ara bé, tampoc sóc ni el primer ni l'últim que imagina relacions entre humans i androids o màquines...

   Mentre el relat fos estimulant i desboqués altres imaginacions...

   Elimina

Dades personals

La meva foto
Bangor, Gwyned / Cymru, United Kingdom
mai m'ha agradat parlar de mi mateix, així que millor visiteu aquesta "definició"