dilluns, de desembre 08, 2008

Alphonse Mucha







ahir a la tarda la Raquel i un servidor vàrem aprofitar per fer una escapadeta al CaixaFòrum i visitar l'expo sobre Alphonse Mucha (no fou posible fer-ho també amb l'Astrid ja que ella jo havia fet la tarda abans).

La veritat és que tothom, conscientment o de forma inconscient, alguna vegada a la nostra vida hem vist una obra d'Alphonse Mucha -o fins i tot hem rebut alguna postal-; o podríem afirmar que vivim rodejats de publicitat que encara li deu moltes coses. Tot i això, és un gran desconegut per al públic en general.

Fou una molt grata sorpresa. Ens agradaren molt algunes de les obres; i en general és una expo molt i molt recomanable. Tant els cartells, per el teatre o no, com especialment l'Epopeia Eslava -tot i que aquesta per imatges de video- són impressionants. [destacar Primavera, dona entre flors]



Us recomano molt fervorosament que aprofiteu -és fins els 4 de gener- per a visitar-la (a més és gratuïta). Jo tornaria.

Les seves imatges femenines transmeten sensacions des de tots els sentits... pots veure com es mouen, com oloren, com la llum incideix en elles; com els seus ulls semblen vius i surten des del dibuix per subjugar-te; els seus cartells t'obliguen a veure les obres que anuncien o fer-te amb el producte...







link CaixaFòrum
link dossier expo
Mucha Fundation
Mucha museum Praga
Mucha Collection
Epopeia Eslava


la veritat és que estiguèrem dues hores i gairbé no l'acabem; però això impedí que visitéssim la resta d'expos que hi ha ara al CaixaFòrum.

dimecres, World Press Photo 2008
World Press Phtot homeapge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Dades personals

La meva foto
Bangor, Gwyned / Cymru, United Kingdom
mai m'ha agradat parlar de mi mateix, així que millor visiteu aquesta "definició"